Bayern München -pomo ei aliarvioi ManU:a – ”Robin van Persie ja Wayne Rooney ovat loistavia”

© Kuva: Getty Images
Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Bayern München arvottiin Mestarien liigan puolivälierissä Manchester Unitedia vastaan. Jos vielä pari kautta sitten pari olisi ollut kovimpia mahdollisia, on joukkueiden lähtökohdat nyt tyystin erilaiset.

Vaikka ManU puristi jatkoon Olympiakosia vastaan Robin van Persien hattutempun turvin, on joukkue ollut heikko tällä kaudella. Bayern puolestaan on edennyt voitosta voittoon ja jahtaa triplaa viime kauden tapaan, minkä saavuttaminen ei olisi edes suuri yllätys.

Bayernin johtoportaaseen kuuluva Andreas Jung ei kuitenkaan alkanut hyppimään riemusta arvonnan jälkeen arvontapaikalla.

– Luulen, että meidän täytyy ottaa suosikin asema vastaan, mutta emme aliarvioi Unitedia. Kahdessa ottelussa mikä vain on mahdollista, joten meidän pitää keskittyä hyvin ja jatkaa nykyisellä tasollamme, hän kertoi BBC:lle.

– Kilpailu on tässä vaiheessa kovaa, tuli vastaan kuka tahansa. Heillä ei mene niin hyvin nyt, mutta kahdessa pelissä voi sattua mitä vain. Wayne Rooney ja Robin van Persie ovat loistavia pelaajia, älkää unohtako sitä. United on yhä mukana joten heitä ei sovi aliarvioida.

Muuta parit ovat Barcelona-Atletico Madrid, Real Madrid-Borussia Dortmund sekä PSG-Chelsea.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Bayern München aloittaa uuden kauden! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!