Bayern München on solminut uuden sopimuksen brassitopparinsa Danten kanssa. Suositun brasilialaisen alkuperäinen sopimus ulottui kesään 2016 saakka ja nyt siihen rustattiin vuoden jatko. Samalla on luultavasti tarkistettu myös miehen palkkatasoa.

– Bayerniin tulo oli elämäni paras päätös. Täällä toimii kaikki: Seura, joukkue, mestaruudet, tunnelma. Bayern on oikea seura minulle, iloinen 30-vuotias ylistää estoitta Bayernin kotisivuilla.

Dante siirtyi Bayerniin kesällä 2012 Borussia Mönchengladbachista 4,7 miljoonan euron siirtosummalla. Reilun puolentoista kauden aikana hän on pelannut 51 sarjapeliä Bayern-paidassa tehden näissä kolme maalia. Brasilian maajoukkueen luottopelaajiin kuuluva Dante vastasi joulukuussa myös Bayernin voittomaalista seurajoukkueiden MM-finaalissa.

– Dante on varmasti yksi viime vuosien parhaista hankinnoistamme. Vain puolentoista vuoden aikana hänestä on tullut yksi joukkueemme tärkeimmistä pelaajista, kentällä ja kentän ulkopuolella, Bayernin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kehuu.