Mestarien liigasta tiistaina pudonneen Schalken tähtipelaaja Jefferson Farfán on saanut seuraltaan jättimäiset sakot otettuaan ”ommoo lommoo” viikonloppuna. Saksalainen Bild-lehti ei ilmoita sakkojen tarkkaa summaa, mutta uskoo lukeman olevan viisinumeroinen.

29-vuotias perulaistaituri satutti polveaan Schalken 4-0-voitossa Hoffenheimista puolitoista viikkoa sitten. Polvi on oikutellut jo useiden viikkojen ajan ja toissa viikon sunnuntaina Farfan sai polveensa lääkeruiskun.

Samassa yhteydessä laitahyökkääjä kertoi hoitavalle seuran lääkärille, että seuran puheenjohtaja Clemens Tönnies olisi luvannut, että hän saa lentää seuraavana päivänä Milanoon shoppailemaan. Väite kostautui kuitenkin perättömäksi.

Farfan jätti ostosmatkansa takia kuntoutussession väliin. Äkämystyneet Schalke-pomot pohtivat jopa perulaisen erottamista joukkueesta. Kantti ei kuitenkaan riittänyt joukkueen tärkeimmän pelaajan poispotkimiseen, mutta tuntuvat sakot miehelle mätkäistiin. Ostosreissu kävikin suunniteltua kalliimmaksi.

Farfán on tehnyt tällä kaudella 28 ottelussa 11 maalia ja alustanut toiset 11. Mies on väläytellyt halukkuuttaan maisemanvaihtoon ja todennäköisesti Schalke luopuukin kesällä kultakimpaleestaan. Farfán sopimuksessa on 14 miljoonan euron ulosostopykälä.