Chelsea-luotsi Mourinho pelkää mestaruusmahdollisuuksien menneen: ”Voimme syyttää vain itseämme”

© Kuva: Getty Images

Valioliigakierroksen yllättävin ottelutulos koettiin Selhurst Parkilla, kun Crystal Palace kaatoi sarjaa johtavan Chelsean maalein 1-0. Kyseessä oli ensimmäinen kerta portugalilaisen valmentajasuuruuden Jose Mourinhon uralla, kun tämän ohjeistama joukkue hävisi ottelun sarjanousijaa vastaan.

Ottelun ainoan maalin iski kokenut puolustaja John Terry, mutta harmikseen Chelsean omaan verkkoon. Mourinho pelkääkin, että lauantainen tappio käy ”Sinisille” kalliiksi mestaruustaistelussa.

– Luulen, että menetimme mahdollisuutemme sijoittua sarjassa ensimmäisiksi. Olemme nyt liian riippuvaisia muiden tuloksista, Mourinho myönsi BBC Radio 5live-lähetykselle uutissivusto goal.com:in mukaan.

Chelsea johtaa sarjaa edelleen, mutta pisteen perässä oleva Liverpool ja kahden pisteen päässä vaaniva Manchester City ovat pelanneet sitä vähemmän otteluita.

Tekosyitä tappiolle portugalilaislegenda ei häviön kitkeryydestä huolimatta etsinyt, vaan antoi täyden tunnuksen vastustajalleen. Mourinho kävi tiettävästi myös onnittelemassa valmentaja Tony Pulisia ja Crystal Palacen joukkuetta näiden pukukopissa ottelun jälkeen.

– Voimme syyttää vain itseämme. He ansaitsivat voittonsa. Meillä oli tilaisuutemme, mutta heidän maalivahtinsa torjui hyvin. Meillä oli ehkä ensimmäisen puoliajan paras paikka, mutta heidän henkensä, intohimonsa ja sitoutumisensa oli voimakkaampi. He ansaitsivat voittonsa taisteluhenkensä takia, Mourinho tunnusti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.