Norsunluurannikkolainen Oussou Konan Anicet liittyi perjantaina suomenmestarijoukkue HJK:n harjoitusvahvuuteen. Hyökkääjäpelaaja on mahdollisesti mukana myös lauantain Liigacup-ottelussa Interiä vastaan.

25-vuotias Konan Anicet on pelannut aiemmin afrikkalaisissa suurseuroissa Espérancessa ja Al-Ahlyssa. Viime kauden Konan Anicet vietti Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Gaziantep B.B.:n riveissä.

– Ura on ollut hyvin rikkonainen, mutta hänessä on lupaavia ominaisuuksia. Hän on nopea, taitava pelaaja ja haluaa osallistua myös hyökkäysten rakentamiseen. Konan harjoittelee kanssamme tänään ja pelaa huomenna Interiä vastaan, jos kaikki menee hyvin, kertoi urheilujohtaja Tuomo Saarnio HJK:n kotisivujen tiedotteessa.

HJK:n kanssa kahden viikon ajan harjoitellut jamaikalainen Cardel Benbow ei jatka enää joukkueen mukana.