Jose Mourinho ja Mario Balotelli lyömässä hynttyyt jälleen yhteen?

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Chelsea-luotsi Jose Mourinho on vihjaillut siitä, että lontoolaisseura saattaa kesällä tehdä tarjouksen AC Milanille Italian maajoukkuehyökkääjästä Mario Balotellista, 23.

Miehet edustivat yhtä aikaa Inter Milania vuosina 2008-10. Jakso päättyi seuran triplaan eli kotimaan cup- ja liiga-mestaruuksiin ja Mestarien liigan voittoon. Kesällä 2010 molemmat jatkoivat edelleen – Mourinho Realiin ja Balotelli Manchester Cityyn. Viime vuonna Mourinho palasi Chelseaan ja Balotelli Italiaan.

– Jalkapallossa ei voi koskaan olla täysin varma mistään. Balotelli on suuressa seurassa tällä hetkellä, mutta tulevaisuutta ei voida ennustaa. He haluavat pitää parhaat pelaajansa ja varsinkin parhaat italialaisensa. Mario on kuitenkin ollut Valioliigassa jo aiemmin, Mourinho pyöritteli Yahoolle.

– Minä en ole lähdössä Milaniin enkä Italian maajoukkueeseen. Mutta hän on mukava kaveri, jonka kanssa haluaisin tehdä töitä uudestaan.

Balotelli kertoi itse aiemmin kuluvana vuonna, että Mourinhon kanssa työskentely olisi taas hienoa.

– Tietenkin haluaisin työskennellä Josen kanssa jälleen. Ensimmäisinä päivinäni meillä oli joitain ongelmia, mutta sittemmin välillemme kasvoi kunnioitus toisiamme kohtaan ja nyt olemme todellisia ystäviä.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!