Liigacupin finaalin tuomaristo on nimetty – mukana lisätuomarit ”europelien tapaan”

© Kuva: Kansallinen Liiga / Kalevi Hämäläinen

Liigacupin finaalissa 29. maaliskuuta Seinäjoella kohtaavat SJK ja VPS.

Suomen Palloliiton erotuomarivaliokunta on nimennyt  ottelun erotuomariksi Antti Munukan (Helsinki). Matti Heininen (Mikkeli) ja Jan-Peter Aravirta (Helsinki) ovat ottelun avustavat erotuomarit. Neljäntenä erotuomarina toimii Jonas Turunen (Espoo).

Liigacupin loppuottelussa käytetään viime vuoden tapaan kentän päätyrajoilla työskenteleviä lisäerotuomareita, kuten mm. europeleissä esim. Mestarien liigassa on tapana. Mattias Gestranius (Parainen) ja Dennis Antamo (Espoo) täydentävät finaalikuusikon.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!