Liverpool ei suostu antamaan periksi Valioliigan mestaruustaistelussa. Punaiset hakivat Cardiffista vieraissa näyttävän 6-3-voiton ja säilyttivät paikkansa liigan kakkosena.

Isäntien Jordon Mutch vei Cardiffin pelin alussa johtoon, kunnes Valioliigan maalipörssiä ylivoimaisesti johtava Luis Suarez toi Liverpoolin tasoihin. Tauolle mentiin 2-2-lukemissa kotijoukkueen Fraizer Campbellin ja vieraiden slovakkipuolustaja Martin Skrtelin onnistuttua maalinteossa.

Toisella jaksolla maalihanat räpsäytettiin oikein kunnolla auki. Uruguaylaishyökkääjä Suarez paukutteli hattutemppunsa valmiiksi, Skrtelkin teki illan toisensa ja maalipörssin kakkosena oleva Daniel Sturridgekin onnistui kertaalleen. Myös Cardiffin Mutch lyöttäytyi mukaan illan kahden maalin tekijöiden kerhoon.

Liverpool on 82 tehdyllä maalillaan kauden maaliahnein joukkue. Sen paluu ensi kauden Mestarien liigaan alkaa näyttää hiljalleen jo hyvin todennäköiseltä. Luis Suarez puolestaan nosti kauden maalisaldonsa jo 28:een ja kisaa tiukasti Real Madridin Cristiano Ronaldon kanssa kauden 2013-2014 parhaalle maalintekijälle annettavasta Kultainen kenkä -palkinnosta.