Trinidad & Tobagon maajoukkue on elänyt viimeisten kuukausien ajan karmeiden tragedioiden keskellä. Joulukuun lopussa kerroimme, kuinka 22-vuotias puolustaja Akeem Adams menehtyi sydänsiirrännäistä odotellessa. Nyt joukkuetta on kohdannut jo toinen kuolemantapaus lyhyen ajan sisällä.

Eilen 30-vuotias Kevon Carter menehtyi saatuaan sydänkohtauksen joukkueensa harjoituksissa. Carter valitteli rintakipuja kotimaisen seurajoukkueensa Defence Forcen harjoitusten jälkeen ja hänet vietiin välittömästi sairaalaan. Miehen henkeä ei kuitenkaan saatu enää pelastettua.

Carter edusti samaa seurajoukkuetta koko pelaajauransa ajan. Hän ehti pelata 25 A-maaottelua Trinidad & Tobagon paidassa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan tunteitamme Kevonin poismenon johdosta, Trinidad & Tobagon jalkapalloliiton pääsihteeri Sheldon Phillips kommentoi tragediaa goal.com:in mukaan.

– Nuori mies oli vasta toipunut karmeasta jalkavammasta ja raivannut tiensä takaisin A-maajoukkueeseen. Koko jalkapalloperhe suree hänen poismenoaan. Ajatuksemme ovat Kevonin perheen ja joukkuetovereiden kanssa.

Carteria jäivät suremaan leski sekä 3- ja 10-vuotiat tyttäret.