25-vuotias Oussou Konan vahvistaa tulevalla kaudella HJK:n hyökkäystä, seura kertoo tiedotteessaan.

Konan on harjoitellut HJK:n kanssa viikonlopusta lähtien ja iski testipelaajana Liigacupin puolivälierässä Interiä vastaan lauantaina kaksi osumaa. Konanin sopimus kattaa tämän kauden ja sisältää vuoden option.

Oussou Konan on norsunluurannikkolainen kärkipelaaja, jonka aiempiin seuroihin kuuluvat tunisialainen Espérance ja egyptiläinen Al-Ahly.

Afrikkalaisten suurseurojen jälkeen Konan tekee nyt läpimurtoaan Euroopan kentille. Viime kaudella hän pelasi Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Gaziantep B.B.:n riveissä.

– Olen iloinen päästessäni tänne ja aion tehdä parhaani joukkueen hyväksi. Teen joka päivä töitä tullakseni paremmaksi pelaajaksi, katsotaan miten pitkälle se riittää. En ollut ensimmäisessä ottelussani täällä vielä täydessä kunnossa, joten olen tyytyväinen hyvään alkuun. HJK on hyvä seura ja minulle hyvä mahdollisuus, kertoi Konan.

Konan on taitava ja nopea pelaaja, joka monipuolistaa HJK:n hyökkäyspelin mahdollisuuksia. Liigacupin puolivälierässä Konan aloitti kymppipaikalla Mikael Forssellin takana ja siirtyi toisella puoliajalla yksin piikkiin.

Kummallakin paikalla syntyi yksi osuma, ja lisäksi Konan oli mukana Forssellin iskemän 2-0 -osuman rakentamisessa.

Päävalmentaja Sixten Boströmin mukaan nuori norsunluurannikkolainen on tehnyt nopean vaikutuksen valmennusjohtoon ja päässyt hienosti sisään joukkueeseen.

Huippuetu: Pelaa TÄNÄÄN Nordicbetille 50€ riskitön veto Tottenham-Benfica-otteluun!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!