Tästä ei vieraspelikammo pahene – kirous seuraa valmentajaa joukkueesta toiseen

© Kuva: Getty Images

Hamburger SV:n valmentaja Mirko Slomkaa voisi kuvitella ahdistavan jo pelkkä vieraspelibussiin nouseminen. Harvoin on jalkapallomaailmassa nähty niin kehnoa vierassaldoa kuin 46-vuotiaalla Slomkalla tällä kaudella. Mies ei ole saavuttanut pistettäkään 11 vieraspelistään, vaikka on saanut yrittää kahden eri joukkueen peräsimessä.

Mirko Slomka ehti valmentaa Hannoverin joukkuetta joulutauolle saakka. Hyvien kotiotteluidensa ansiosta Hannover pysytteli syyskauden ajan Bundesliigan putoamisviivan yläpuolella sijalla 13, mutta kahdeksasta vieraspelistä oli tuloksena kahdeksan tappiota, karmealla maalierolla 6-21.

17. helmikuuta Slomka sai uusia töitä Hampurista otettuaan vastaan ”nukkuvan jättiläisen ” HSV:n valmentajanpestin. Yhtään mukavammiksi tunnelmat eivät ole muuttuneet HSV:nkään pelireissuilla, sillä kolmesta matkapelistä saldona on tuttu pistemäärä nolla, maalierolla 1-5.

Hannoverin valmentajana Slomkaa seuranneen Tayfun Korkutin vieraspelitilasto on sentään hieman parempi, sillä kuudesta ottelusta saldona on seitsemän pistettä. HSV puolestaan oli saalistanut ennen Slomkan ”kultaista kosketusta” vieraspeleistään yhdeksän pinnaa.

Jotta ainoana joukkueena Bundesliiga-historian kaikilla kausilla pääsarjassa pelannut HSV säilyisi tälläkin kertaa ykkösliigassa, olisi vieraistakin syytä alkaa pisteitä napsia. HSV on tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella.

Hampurilaisten seuraavalla reissulla Slomkalla on elämänsä tilaisuus kirouksen murtamiseen, sillä HSV:n seuraava vieraspeli on valmentajalle kuin kotipeli. Hamburger SV:tä isännöi 12. huhtikuuta Hannover 96, jonka päävalmentajana Slomka toimi lähes neljän vuoden ajan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.