Viikolla 60 vuotta täyttäneen Antti Muurisen valmentaman MYPA:n taival Liigacupissa päättyi tylyyn 0-3-tappioon Vaasan Palloseuran vieraana. Viime kauden pronssijoukkue VPS teki kaksi viimeistä maaliaan ylivoimalla pelatessaan, sillä MYPA:ssa näytillä oleva Igor Jovanovic ajettiin ulos toisen jakson alussa.

– Peli ratkesi ikävästi 51. minuutilla, kun Jovanovic otti toisen keltaisen korttinsa ja lensi pihalle. Ottelu oli silloin 1-0, ja pelin ratkaisu kulminoitui tuohon ulosajoon, Muurinen harmitteli MYPA:n verkkosivuilla.

VPS:n maaleista liigacup-puolivälierässä vastasivat Sebastian Strandvall, Teemu Honkaniemi ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe.

Ulos ajetun Jovanovicin lisäksi MYPA:lla pelasi testimiehenä Juha Pirinen. Valmentaja ei osannut vielä lauantaina antaa kattavaa arviota kummankaan testipelaajan otteista tai tilanteesta jatkossa.

VPS kohtaa Liigacupin välierissä voittajan ottelusta Honka-IFK Mariehamn. MYPA:n kausi jatkuu Suomen Cupin viidennellä kierroksella.