Huuhkaja-pakki uskoo pysyvänsä Helsingborgin avauksessa

© Kuva: Juha Tamminen

Allsvenskanin keskikastin Helsingborg IF pelaa pääsiäissunnuntaina vieraissa naapurikaupungin Halmstadin paikallista BK:ta vastaan vieraissa.

Helsingborgin suomalaispuolustaja Jere Uronen urakoi torstai-iltana Elfsborgia vastaan täydet minuutit, ja uskoo pelaavansa myös tänään.

– Ei ole vielä juteltu, mutta luulen, että minun pitäisi pystyä pitämään paikkani avauksessa. Annan itselleni sen verran puhtaat paperit, ettei siitä pitäisi olla huolissaan, ennakoi Uronen SuomiFutis-sivustolle Helsingborgin treenikentällä joukkueen stadionin kupeessa.

Hieman yskähdellen kauden aloittaneen Helsingborgin tavoitteena on vierasvoitto yhden vierastappion jälkeen.

– Halmstad vieraissa ei ole mikään helppo paikka, mutta emme voi tällä joukkueella odottaa mitään muuta kuin kolmea pistettä. Sen jälkeen pitäisi päästä kotipeleissä pisteiden rytmiin aika nopeasti, kolmannella HIF-kaudellaan avauspelaajaksi murtautunut Uronen tuumii.

Ruotsissa pelataan keväällä varsin tiiviiseen tahtiin, sillä länsinaapurissa pidetään kesällä MM-kisojen takia tauko. Näin toimitaan siitä huolimatta, ettei maan ylpeys edustakaan maata Brasiliassa.

Urakkaviikot eivät hirvitä 19-vuotiasta TPS-kasvattia.

– Jalat tuntuvat vielä ihan kevyeltä. Oli ehkä hyvä saada tuo tekonurmipeli tuohon kohtaan, sillä se oli vähän kevyempi. Toivottavasti ei sataisi, niin kentät eivät tuntuisi niin raskailta. Taistelupelejäkin tulee, mutta olemme juosseet niin paljon talven aikana, että kyllä pitäisi jaksaa, vakuuttaa Uronen.

Panu Markkanen, Helsingborg
Twitter @PanuMarkkanen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.