Liverpool tähyilee vahvistuksia Bundesliigasta

© Kuva: Getty Images
Vaikka sunnuntainen 0-2 -tappio Chelsealle olikin kova isku Liverpoolin mestaruushaaveille, on täksi kaudeksi huomattavasti piristynyt joukkue varmistanut joka tapauksessa jo hyvissä ajoin paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa. Ja siksi punapaidat pyrkivätkin hyvissä ajoin laajentamaan kokoonpanoaan.

Daily Starin mukaan Liverpool on kiinnostunut kahdesta nuoresta Bayer Leverkusenin pelaajasta. Sami Hyypiän alaisuudessa kauden aikana pelanneet Emre Can ja Heung-Min Son ovat lehden mukaan Liverpoolin tähtäimessä.

20-vuotias Can on päässyt isoon rooliin jo ensimmäisellä kaudellaan Leverkusenissa, jossa hän pelaa Bayern Münchenin lainamiehenä. Monipuolinen Can pystyy pelaamaan keskikentällä ja puolustuksessa lähes jokaista pelipaikkaa.

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaajaa on ajoittain verrattu Saksan takavuosien maajoukkuekapteeniin Michael Ballackiin.

21-vuotias eteläkorealainen Son on tehnyt Leverkusenille kauden aikana yhdeksän maalia. Ennen tätä kautta Son pelasi viiden kauden ajan Hamburger SV:n organisaatiossa. Hänen pelipaikkansa on joko piikissä tai kärjen alapuolella.

Kummankin siirtosumman uskotaan asettuvan 13,4 miljoonan euron tietämiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.