Englannin kolmannen sarjatason League Onen Port Vale FC:n joukkueessa rysähti oikein kunnolla. Brittimedia paljasti joukkuekaveri Daniel Jonesin mukiloineen harjoituksissa joukkueensa kapteenin Doug Loftin pahanpäiväisesti.

Loftilta murtui rytäkässä nenä, leuka ja poskiluu. Jones erotettiin joukkueesta välittömästi ja Loftin kausi on ohi. Allaolevassa twiitissä on kuva Loftin saamista vammoista.

Loftilla mahdollisesti uusi seura haussa

27-vuotias Doug Loft ei osaa selittää, mistä tappelu aiheutui.

– En tiedä, miksi niin kävi. Minulla ei ole koskaan ollut ongelmia Jonesin kanssa enkä usko, että hänelläkään minun kanssani, Loft kommentoi The Sentinel -lehdelle.

Kahakka syntyi torstaiaamun harjoituksissa ilmeisesti liukutaklauksen seurauksena. Loft kertoo saaneensa hänet hakanneelta Jonesilta lyhyen tekstiviestin, mutta muuten herrat eivät ole asiasta keskustelleet. Nyt Loft keskittyy parantelemaan vammojaan.

– Lääkärit sanovat, että he voivat päättää kahden viikon kuluttua, leikataanko minut. Heidän mukaansa leikkauksesta voi aiheutua komplikaatioita. Tällä hetkellä olen vain pettynyt, että kauteni on ohi.

– Minulla on ollut todella hyvä vuosi ja olen tehnyt paljon maaleja. Tiedän, että useat seurat ovat kiinnostuneita minusta. Monet olisivat tulleet tarkkailemaan minua, joten siksi minua sapettaa, ettei minulla ole tilaisuutta näyttää osaamistani, pettynyt Loft toteaa.

Keskikenttäpelaaja Loft on tehnyt Port Valelle yhdeksän maalia 37 ottelussa kuluvan kauden aikana.

Oikeustoimet harkinnassa

Loft ei ole vielä päättänyt, aikooko hän käydä jatkotoimiin hänet pahoinpidellyttä joukkuetoveria vastaan.

– Doug on aidosti sokissa tapahtuneen johdosta. Oikeudelliset toimet eivät kuitenkaan ole pääasia, vaan hän keskittyy ensin paranemaan vammoistaan palatakseen kentille, Loftin asianajaja Paul Dodds kertoo.

Myös Port Valen seurajohto on järkyttynyt tapauksesta, mutta ei ota suoraan kantaa asiaan oikeusteknisistä syistä.

– Tapaus on laajuutensa takia erilainen kuin mitä koskaan ennen olen nähnyt. Mutta valitettavasti harjoituskentällä tapahtuu yhteenottoja. Kentällä on paljon tunnetta ja tällaista vain sattuu, seurapomo Micky Adams kuittaa.