Manchester Unitedin managerin pestinsä liigamestaruuteen yli 25-vuotisen uransa viime keväänä päättänyt Sir Alex Ferguson pitää Ryan Giggsiä hyvänä valinta jopa pysyväksi ManU-luotsiksi.

David Moyes sai viimein lähteä viikolla heikkojen esitysten seuratessa tosiaan ja 40-vuotias yhä walesilainen, joka kuuluu yhä myös pelaajistoon, nimettiin loppukaudeksi vastuuvalmentajaksi. Giggs liittyi valmennustiimiin jo viime kesänä taustarooliin.

– Mielestäni häntä pitää harkita tosissaan pysyväksi vaihtoehdoksi. Hänellä on parin kymmenen vuoden kokemusta seurasta. Hankin hänet 13-vuotiaana ManU:n junioreihin. Hän on kokenut koko tunneskaalan ManU:ssa – hän on kokenut kaikki huiput ja aallonpohjat, Ferguson oli kertonut gaalaillan yhteydessä medialle Soccerway.com:n mukaan.

– Hän tietää täsmälleen, mitä tarvitaan ManU-pelaajalta. Olin mielissäni kun hän kutsui valmennustiimiinsä Paul Scholesin ja Nicky Buttin – kaksi loistavaa ammattilaista. He ymmärtävät seuraa, tekevät lujasti töitä ja ovat luotettavia.