Barcelona jo toisen maajoukkuemaalivahdin perässä

© Kuva: Getty Images

Alavireisen kauden pelannut FC Barcelona tullee läpikäymään kesällä suuria mullistuksia. Kenties merkittävimmät näistä tehdään maalivahtiosastolle, sillä joukkue luopunee kaikista kolmesta maalivahdistaan.

Niin polvivaivainen ykkösvahti Victor Valdés, iäkäs kakkosvahti Jose Manuel Pinto kuin kokematon kolmosvahti Oier Olazabalkin ovat vaihtamassa kesällä maisemaa.

Saksan maajoukkuevahti Marc-André ter Stegenin saapuminen Camp Noulle on julkistamista vaille valmis, mutta Mundo Deportivon mukaan Barcelona tavoittelee toistakin maajoukkuetason maalivahtia.

Lehti kertoo verkkosivuillaan Barcelonan harkitsevan Costa Rican maajoukkuevahti Keylor Navasin hankintaa. 27-vuotias Navas on torjunut erinomaisesti Levanten maalin suulla pysäyttäen viimeksi viikonloppuna sarjakärki Atlético Madridin.

Barca tarkkaili pelaajaa jo viime vuosikymmenellä

Navas on torjunut tällä kaudella La Ligassa jo 16 nollapeliä. Ainoastaan Atlético-vahti Thibaut Courtois on miehen edellä tässä tilastossa 20 nollapelillään. Navas sai Levantessa ykkösvahdin vastuun vasta tämän kauden alkaessa ja onkin vastannut kylmähermoisesti huutoon.

Costaricalaisen sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta mies ei ole osoittanut halukkuutta jatkosopimuksen tekoon. Navasin sopimuksessa on 10 miljoonan ulosostoklausuuli. Levanten uskotaan kuitenkin olevan valmis luopumaan hänestä viidellä miljoonalla, ottaen huomioon, että ensi kaudella Navas voisi siirtyä ilmaiseksi.

Barcelonan kerrotaan olleen kiinnostunut Navasista jo vuonna 2009 miehen pelatessa yhä kotimaassaan Costa Ricassa. Tuolloin nuori lupaus päätyi kuitenkin kakkosliigan Albaceteen, josta matka jatkui sittemmin Levanteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.