Liverpool iskenyt silmänsä Newcastle-hylkiöön

© Kuva: Getty Images

Newcastlessa manageri Alan Pardew’n epäsuosioon joutunut ranskalaispeluri Hatem Ben Arfa on herättänyt Liverpoolin kiinnostuksen.

27-vuotias taitava laitapelaaja on ilmaissut kiinnostuksen jäädän seuraan, mutta asema voi pakottaa miehen hakemaan siirtoa muualle. Ben Arfa on parhaimmillaan pitelemätön yksi-vastaan-yksi-pelaaja laidallaan, mutta tasaisuus pelistä toiseen uupuu.

Liverpool linkitettiin pelaajaan jo viime keväänä. Siirtoa ei silloin tapahtunut, mutta nyt asia on taas ajankohtainen. Liverpoolin pitää laajentaa rinkiään, koska joukkue palaa eurokentille ensi kaudeksi. ClubCall-sivuston mukaan pelaajan hintalappu huitelee kuudessa miljoonassa punnassa.


PÄIVÄN VIHJE: TOTTENHAM – LIVERPOOL

Syveneekö varjojen mailla taivaltavan Liverpoolin ahdinko Tottenhamin vieraana?