Saksan Bundesliigan toiseksi viimeisellä kierroksella nähtiin useita haikeita jäähyväisiä, kuten kauden päätteeksi tapana on. Moni pelaaja ja valmentaja esiintyi viimeistä kertaa vanhan kotiyleisönsä edessä, mutta harva jätti tukijoilleen niin komeat jäähyväiset kuin Werder Bremenin Aaron Hunt.

27-vuotias Hunt vastasi joukkueensa molemmista maaleista Bremenin kukistaessa Hertha Berlinin maalein 2-0. Maalit olivat Huntin kauden kuudes ja seitsemäs.

Aaron Hunt saapui Werder Bremenin organisaatioon jo vuonna 2001 ollessaan vain 15-vuotias. Aikuisiällä hän ei ole edustanut mitään muuta seuraa, mutta kesken tämän kauden Hunt jo ilmoitti, että hän etsii ensi kaudeksi uusia haasteita muualta.

Kannattajat muistivat Huntia raikuvin aplodein ja usein tunteikkain lakanoin. Tärkein teksti kuului ”14 vuotta w pelipaidassa, kiitos Aaron!”

Ennen ottelua Hunt oli saanut tavallisten kiitoskukkasten lisäksi myös Saksan Olympiayhteisön myöntämän Fair Play -mitalin. Hunt sai tunnustusta aiemmin kaudella maaliskuussa osoittamastaan reilusta pelistä. Tuolloin erotuomari Manuel Gräfe oli antamassa rangaistuspotkun Huntin hyväksi, mutta mies pyysi tuomaria perumaan tuomion virheellisenä. Katso täältä video tapauksesta.