Andrea Pirlo aikoo hallita kenttää: ”Italia on aina hyvä Englantia vastaan”

© Kuva: Getty Images

Italian kokenut keskikentän johtohahmo Andrea Pirlo, 35, on jo mielessään suunnittellut joukkueen MM-kisojen avausottelun kulun.

Englanti ja Italia kohtaavat D-lohkon avauskierroksella lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa klo 01.00 alkaen.

Pirlon mukaan hänen tavoitteenaan on hallita keskikenttää, kuten joukkueiden välisessä pudotuspeliottelussa EM-kisoissa vuonna 2012. Italia hallitsi ottelua selvästi. Voittaja kuitenkin silloin saatiin rankkarikisasta, missä Pirlo ampui ratkaisevan pilkun varmasti sisään.

– Englannilla on mahtava joukkue, joka on parempi kuin vuonna 2012. Heillä on nuoria pelaajia, jotka juokseva paljon ja ovat fyysisiä, Pirlo mielistelee Sky Sportsille.

– Tiedämme kuitenkin kuinka pelata heitä vastaan ja olemme opiskelleet heidän peliään runsaasti. Italia pelaa aina hyvin Englanti vastaan. Tavoitteena on pelata kuten Kiovassa (EM-kisoissa). Hallita peliä ja auttaa joukkueeni voittoon.

Pirlo tietää, että Englanti yrittänee kovalla pelillä horjuttaa hänen pelintekemistään.

– En pidä siitä, että minua taklataan, mutta yritän aina löytää erilaisia ratkaisuja. En hermostu myöskään helposti, Pirlo painottaa.

– Tärkeintä meille on pelata joukkueena, kuten teimme vuonna 2006 ja Italia aiemmin vuonna 1982, Pirlo pohti maan kahden MM-voiton pääelementti.

Lohkon kaksi muuta joukkuetta Uruguay ja Costa Rica avaavat kisat lauantaina klo 22.00 alkaen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.