Chelsean ylenkatsoma tehotykki haluaa pysyä seurassa – yli 30 Valioliiga-maalia lainapesteillä!

© Kuva:

Chelsean ja Belgian maajoukkueen kärkimies Romelu Lukaku kertoo haluavansa pysyä kirjoilla lontoolaisseurassa vaikka vastuuta ei seurassa ole tullut.

21-vuotias Lukaku, joka siirtyi seuraan Anderlechtistä vuonna 2011 arviolta 17 miljoonalla punnalla, on iskenyt parin edellisen kauden aikana maaleja liukuhihnalta lainasopimuksilla. Ensin West Bromwichissa 17 kappaletta kaudella 2012-2013 ja viime kaudella Evertonissa 15 kappaletta.

– Minulla on yhä kaksi vuotta sopimusta jäljellä yhdessä Englannin suurimmista seuroista. Toivon yhä pääseväni pelaamaan siellä. Chelsealla on myös hyvä valmentaja (Jose Mourinho), Clubcall-sivusto siteerasi Lukakua.

Lukakun seuraava tavoite on menestyä MM-kisoissa Belgian kanssa. Joukkue kuuluu kisojen mustiin hevosiin. Lukaku on ampunut maajoukkuepaidassa seitsemän maalia 28 otteluun.