Costa Rica iski johtomaalin juuri ennen taukoa – Mario Balotelli hukkasi avopaikan!

© Kuva:
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Costa Rica johtaa Italiaa vastaan 1-0-lukemin tauolla.

Maalin iski keskikentän laitapelaaja Bryan Ruiz, joka puski laitapuolustaja Junior Diazin upean keskityksen maaliin takatolpalta aivan jakson lopussa.

Italiallakin oli yksi todellinen huippupaikka. Puolen tunnin kohdalla Andrea Pirlo lähetti Mario Balotellin läpi. Hyökkääjä nosti pallon maalivahdin yli, mutta peliväline pomppi maalin ohi.

Balotelli pääsi hetki myöhemmin myös hyvään laukaisupaikkaan oltuaan paitsion rajamailla, mutta Costa Rican maalivahti Keylor Navas torjui voimakkaan vedon.

Myös Buffon joutui kertaalleen aiemmin venymään äärimmilleen, mutta hän ehti torjumaan Christian Bolanosin vedon alakulmasta.

Costa Rica jäi ihmettelemään myös tuomarin ratkaisu, kun tämä ei reagoinut tuulennopean hyökkääjä Joel Campbellin kaatamiseen rankkarialueella ennen joukkueen johtomaalia.

Englanti Italian puolella

Molemmat voittivat avausottelunsa. Italia kaatoi Englannin 2-1 ja Costa Rica yllätti Uruguayn 3-1-lukemin. Costa Rica voi voitollaan varmistaa ja jatkopaikan. Italian voittokaan ei varmistaisi joukkueen jatkopaikkaa.

Englanti puolestaan toivoo Italian voittoa sillä mikä tahansa muu lopputulos pudottaisi sen jo varmasti jatkopeleistä.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!