Italian konkariduolla yhteensä yli 250 maaottelua – ”Lopettaminen ei ole mielessä”

Italian keskikentän sielulle Andrea Pirlolle ,35, käynnissä oleva MM-kisojen D-lohkon päätöspeli on maajoukkueran 112:s hänelle. Päivän ottelun myötä hän nousi Italian kaikkien aikojen ottelutilastossa jaetulla neljännelle sijalle legendaarisen maalivahdin Dino Zoffin kanssa.

Eniten maaotteluita on tiistaina maalillakin pelaavalla Gianluigi Buffonilla, 36, jolle ottelu on ”Azzurrin” peliasussa 142. Pirlon edellä on myös jo uransa lopettaneet Fabio Cannavaro (136) sekä Paolo Maldini (126).

Italia etenee jatkoon ja konkarit kartuttavat saldojaan edelleen, mikäli saapasmaa yltää vähintään tasapelin Uruguay-ottelussa.

Pirlo kommentoi ottelun alla, ettei ole harkinnutkaan maajoukkueuransa päättämistä.

– Haluan voittaa ja edetä jatkoon. En ole ajatellut mitään muuta. Haluan jatkaa tämän paidan päällä pitämistä, mikä on kaunein asia maailmassa jalkapalloilijalle tapahtuvaksi, Pirloa siteerataan Mirror-lehdessä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!