Joni Kauko järkyttyi Meksikon murenemisesta

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Joni Kauko on seurannut Brasilian MM-kisoja tiiviisti saksalaisen seurajoukkueensa harjoitusten lomassa. Sunnuntaina keskikenttäpelaaja joutui nielemään pettymystä, kun Hollanti kaatoi Meksikon.

Meksiko meni Hollantia vastaan johtoon toisen puoliajan alussa. Hollanti tuli tasoihin 88. minuutilla ja ohi tuomarin antamalla lisäajalla.

– Kannatin Meksikoa, joten lopun seuraaminen oli kyllä järkyttävää. Ajattelin, että Hollanti saattaa tulla tasoihin, mutta että vielä ohi varsinaisella peliajalla? Sitä en olisi missään nimessä uskonut, Kauko hämmästeli.

– Ehkä Meksiko passivoitui maalinsa jälkeen. Toisaalta se oli odotettavaa, kun Hollanti on kuitenkin isompi jengi ja yksi kisojen ennakkosuosikeista.

Joni Kauko valmistautuu parhaillaan seurajoukkuekauteen Saksassa. Kisojen seuraaminen todellisessa jalkapallomaassa on ollut turkulaiselle mielenkiintoinen kokemus.

– On ollut upea seurata, kun ihmiset kokoontuvat yhdessä katsomaan pelejä ja kaikki puhuvat niistä. Saksalle on kovat odotukset, mutta toisaalta ihmiset kannustavat. Pelipäivinä koko kaupunki seuraa Saksaa. Fiilis on uskomaton.

Kauko ei henkilökohtaisesti tunnusta kannustavansa kisoissa ketään erityisesti.

– Enemmän olen kisojen aikana alkanut tsemppaamaan tiettyjä maita. Kolumbia ja Costa Rica ovat yllättäneet. Pienet pystyvät pelaamaan isoja jengejä vastaan. En kuitenkaan usko, että Kolumbia pystyisi kaatamaan Brasiliaa. Tasaista siitä kuitenkin tulee, Kauko ennustaa.

Kolumbia kohtaa Brasilian puolivälieräottelussa tulevana perjantaina.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!