Maajoukkuevahti tylsytti Antti Muurisen MYPAn tehomiehet: ”Hän oli ylivoimaisesti kentän paras”

© Kuva:
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut SJK piti pintansa kotona Veikkausliigassa kakkosena olevaa MYPA:a vastaan ja otti 1-0-voiton.

Maalin teki Toni Lehtinen rangaistuspotkusta 36. minuutilla, kun MYPA:n puolustaja Nosh A Lody osui kädellään pallon kulmapotkutilanteessa.

Vaikka SJK voitti, oli MYPA ottelussa niskan päällä. SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kiitteli pisteistä ennen kaikkea Viron maajoukkuevahtia Mihkel Aksalua.

–  Aksalulta huippupeli, mutta ei tarvitse ihmetellä, miksi MYPA on tehnyt niin paljon maaleja. Melkein vaarallisin joukkue, joka on meitä vastaan pelannut. Loi meitä vastaan eniten maalintekopaikkoja. Välillä täytyy käydä hiukan tuurikin, tuli ylärimoja, Valakari kommentoi seuran tiedotteessa.

– Tosi tärkeä voitto meidän jätkille. Olemme tehneet hyvin duunia, ei olla ehkä saatu sitä tulosta, mikä oltaisiin ansaittu. Nyt peli ei ollut niin hienoa, mutta tuloksena kolme pistettä. Tämä on maalintekopeli.

Myös vierasjoukkueen päävalmentaja Antti Muurinen näki virolaisen pelastaneen joukkueensa. MYPA on tehnyt eniten maaleja tämän kauden sarjassa, mutta nyt yksi oli ylitse muiden.

– Aksalu oli tänään kentän ylivoimaisesti paras pelaaja. Meillä oli toki omat paikkamme, oltiin vähän tuhlaajapoikia. En olisi uskonut, että saamme niin paljon paikkoja. Tämä on maalintekopeli. Maaliin asti peli oli hyvin meidän hallussa, mutta turha selitellä, tappio on tappio. Yritetään olla viimeistelyssä vahan parempia jatkossa, Muurinen kommentoi ottelun jälkeen.

Kouvolalaiset saavat revanssimahdollisuuden nopeasti, kun joukkueet kohtaavat jo seuraavalla kierroksella MYPA:n kotikentällä.

Keskiviikon muissa peleissä HJK kaatoi Interin vieraissa 2-0-lukemin jatkaen ällistyttävää putkea uuden päävalmentajansa Mika Lehkosuon alaisuudessa (raportti ottelusta). FC Lahti kukisti TPS:n kotonaan 1-0-lukemin.

HJK johtaa sarjaa nyt neljän pisteen erolla MYPA:an, josta FC Lahti ja Jaro ovat kahden pisteen päässä. SJK nousi voittonsa myötä seitsemänneksi.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!