Meksikon maalivahti taisteli kuin leijona – Brasilia jäi nollille!

© Kuva:
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Brasilian ja Meksikon välinen A-lohkon toisen kierroksen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin runsaista paikoista huolimatta.

Ottelun ykkösmies oli Meksikon maalivahti Guillermo Ochoa, joka torjui puolenkymmentä todella hyvää maalipaikkaa.

Brasilialla oli parikin upeaa paikkaa mennä johtoon jo avausjaksolla. Neymar osoitti kokonaisvaltaista osaamista nyt pääpelin muodossa. Miehen lähes täydellinen pusku jäi kuitenkin ilman palkintoa meksikolaisvahdin venyessä upeaan torjuntaan oikealtaan 26. minuutilla.

Ochoa esitti puoliajan lopussa taas parastaan. Brasilialta kaksi miestä pääsi jo nokikkain miehen kanssa, mutta maalivahti ehti upeasti blokkaamaan tilanteen hyvällä vastaantulollaan.

Ochoa, ochoa, ochoa

Toisella jaksolla Brasilian luoma paine sen kuin kasvoi. Heti puoliajan alussa vaihdosta tullut Bernard oli tarjoilla Neymarille avopaikan, mutta tällä kertaa pelastajana oli meksikolaistoppari Francisco Javier Rodriguez, joka sai päänsä väliin.

Parikymmentä minuuttia ennen loppua Neymar hätyytteli jälleen Ochoan maalia. Haltuunotto keskitykseen rinnalla oli upea, mutta maalivahti sai jälleen kroppansa eteen.

Brasilia sai myös tukea suotuisasta tuomaripelistä myöhemmin. Brassitoppari Thiago Silva lanasi tylysti meksikolaishyökkääjän, joka oli karkaamassa yksin läpi. Tuomari katsoi tilanteen kuitenkin olleen vain varoituksen arvoinen noin 10 minuuttia ennen loppuvihellystä.

Brasilialle siunaantui viisi minuuttia ennen loppua vielä yksi mahtipaikka, mutta Ochoa venyi Silvan viidestä metristä lähteneen puskun eteen.

Lisäajalla puolestaan Meksiko oli kaapata voiton, kun Raul Jimenez hätyytteli brassimaalia ulkosyrjävedollaan. Pallo putosi torjunnasta maalin eteen, mistä isäntäjoukkue siivosi sen kuitenkin väljemmille vesille.

Ottelu päättyi siten 0-0-tasapeliin ja molemmilla joukkueilla on nyt neljä pistettä kahdesta ottelusta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!