Mika Väyrynen: ”Huntelaar tulee kun maaleja tarvitaan”

© Kuva: Getty Images

Hollannin ratkaisijaksi sunnuntaina Meksikoa vastaan nousi hiukan yllättävä nimi, sillä Klaas-Jan Huntelaarin vastuu on MM-lopputurnauksessa jäänyt tähän asti varsin vähäiseksi.

Heerenveenissä yhtä aikaa Huntelaarin kanssa pelannut Mika Väyrynen ei ollut lainkaan yllättynyt sen enempää Huntelaarin vaihtamisesta kentälle kuin siitä, että juuri hän pamautti voittomaalin rangaistuspotkusta.

– Maalintekijänä hän on huippuammattilainen, joka keskittyy maalintekoon ja sen opetteluun. Hän vietti pitkiä aikoja tekemässä maaleja omiin nimiin. Sitä kautta tuollainen viimeistelyvarmuus tulee, kuten nyt nähtiin. Hän tulee Hollannin maajoukkueessa sisään, kun maaleja tarvitaan ja nyt tarvittiin, Väyrynen arvioi Huippufutis-sivustolla.

– Huntelaar on kaikin puolin mukava ja positiivinen tyyppi. Hän ei ole mikään räiskyvä tyyppi, enemmän hiljainen.

Lisää Mika Väyrysen mietteitä Huippufutis-sivustolla.