Manchester Unitedissa kauden loppuvaiheessa pelaajasta väliaikaiseksi manageriksi nostettu seuraikoni Ryan Giggs avaa tuntojaan lyhyestä hyppäyksestään yhden maailman suurimman jalkapallojoukkueen johtoon.

Giggs, 40, ehti toimia neljän ottelun ajan managerin, kun David Moyes sai kenkää jatkuvien heikkojen esitysten jälkeen. Giggs toimi alkukauden mukana jo valmennustiimissä.

– Kun otin homman vastaan, oli useita asioita joista olin tyytyväinen. Mutta samalla ajattelin, etten ole täysin valmis siihen tehtävään. Loppujen lopuksi ei ollut kyse siitä, etten olisi ollut valmis, mutta olisin toki kaivannut enemmän kokemusta, Giggs pyörittelee Englannin jalkapalloliiton kotisivuilla tilannettaan.

Giggs ilmoitti kauden lopussa että ei jatka pelaamista ja hän jatkaa tulevan luotsin Louis van Gaalin valmennustiimissä.

– Olin saanut paljon kokemusta Sir Alex Fergusonin alaisuudesta, mutta viime kaudella jatkoin yhä pelaajauraani enkä ollut niin keskittynyt valmennukseen ja asioihin sen ympärillä.

– Nyt pystyn laittamaan kaiken tarmoni valmennukseen ja oppia yhdeltä maailman huippuvalmentajista, jolla on kokemusta useista maista. On ollut hieno nähdä Sir Alex läheltä niin pitkään, mutta nyt näen kuinka muutkin toimivat.