Isällä selitys Lionel Messin vaisuuteen

© Kuva: Getty Images

Argentiinan ykköstähti Lionel ”Leo” Messi, 27, ei ole joukkueensa finaalipaikasta huolimatta ehkä täysin vastannut odotuksia. Hän kantoi Argentiinaa maaleillaan alkulohkossa, mutta pudotuspeleissä mieheltä ei ole Barcelonan pelien tapaista dominointia nähty.

Hollanti-pelissä hän oli lähes täysin pimennossa ja ainoa kosketus rankkarialueella oli rangaistuspotkukilpailun onnistunut veto, mikä tosin sekin oli erittäin tärkeä kontribuutio.

Nyt pelaajan isä Jorge Messi on ottanut asiakseen kommentoida poikansa esityksiä ja kertoo selityksen tiettyyn vaisuuteen turnauksessa.

– Leo sanoi, että hänen jalkansa tuntuvat painavan 100 kiloa. Hän oli erittäin väsynyt, Jorje Messi kommentoi brasilialaislehdelle Folha de S.Paulolle The Telegraph -lehden mukaan.

”Leolla” oli harvinaisesti kauden aikanakin yllättävän paljon loukkaantumisia eikä taso ollut täysin viime vuosina nähdyn veroinen.

Monet katsoivat seuratasolla kaiken mahdollisen voittaneen pelaajan jo varmistelleen pelikuntoaan MM-kisoihin, jotta voisi antaa suuren panoksen maajoukkueelle.

Nyt vaisuus on kuitenkin jatkunut – mihin isän kommentti antaa jonkinlaisen selityksen.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.