Niklas Moisander: ”Pelottavan hiljaista Messin suunnalta”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajakapteeni Niklas Moisander pitää Saksaa suosikkina MM-kisojen loppuottelussa, mutta Argentiinalla on hänen mukaansa yksi ässä kenties hihassa.

Yksi sunnuntaisen MM-finaalin jännityksen aihe on se, pystyykö Argentiina lievästä altavastaajan asemasta nousta voittoon ja samalla Lionel Messi saisi sen puuttuvan timantin kruunuunsa.

– Panoksena on Messin puuttuva saavutus, kultamitali. Se motivoi ihan hirmuisesti Messiä itseään ja koko joukkuetta. Messi on ollut kolme ottelua tekemättä maalia, Moisander muistuttaa Huippufutis-sivustolla.

– Pelottavan hiljaista siitä suunnasta – niin Argentiinan kuin Saksan kannalta, riippuen miten asiaa katsoo. Argentiinan kannalta sikäli, että ilman Messin huippupeliä ja maaleja, joukkue tuskin voittaa. Saksan kannalta taas siinä mielessä, että harvemmin Messi on ilman maaleja neljää ottelua putkeen. Jos on koskaan ollut.

Lisää Moisanderin mietteitä finaalista Huippufutis-sivustolla.