Atletico Madrid -luotsille kahdeksan ottelun toimitsijakielto

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Atletico Madridin päävalmentajalle Diego Simeonelle on langetettu kahdeksan ottelun toimitsijakielto Espanjan jalkapalloliiton RFEF:n toimesta.

Syynä pannalle on valmentajan käytös Espanjan Supercupin toisessa osaottelussa perjantaina. Atletico Madrid voitti Supercupin 2-1-yhteismaalein voittamalla jälkimmäisen osan 1-0.

Simeonen pelikiellosta neljä ottelua tuli siitä, kun hän taputti ottelun neljättä erotuomari päähän erään tuomion jälkeen. Kaksi ottelua lisää rangaistukseen tuli hänen protesteistaan erotuomareita kohtaan.

Seitsemäs ottelu pannaan lisättiin tilanteesta, missä hän antoi sarkastiset suosionosoitukset tuomarille pelaajansa punaisen kortin jälkeen. Kaiken päälle yksi ottelu toimitsijakieltoon lisättiin siitä, että hän ei suostunut poistumaan heti vaihtopenkiltä tuomarin kehotuksesta huolimatta.

Mies pahoitteli käytöstään jälkikäteen

Simeone on pahoitellut käytöstään myöhemmin. Miehen oma ulosajo tuli tilanteesta, missä hänen oma pelaajansa ei päässyt tarpeeksi nopeasti kentälle pienen loukkaantumisen jälkeen.

– Kun teet virheen, täytyy pyytää anteeksiantoa. Myönnän erheeni. Liioittelin tilanteessa, missä pyrin saamaan Juanfranin takaisin kentälle, BBC Sport siteerasi Simeonea.

Atleticoa luotsaa joukkueen maanantaina La Liga -avauksessa apuluotsi German Burgos.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!