Valioliiga-seura West Bromwich Albionin manageri Alan Irvine vahvistaa BBC Sportille seuran havittelevan siirtomarkkinoilta hyökkääjävahvistusta.

Yksi ehdokas pelipaikalle on luotsin mukaan Celticin 29-vuotias kreikkalaishyökkääjä Giorgios Samaras, joka edusti maataan myös MM-kisoissa ja ampui rankkarista voittomaalin alkulohkon pelissä Norsunluurannikkoa vastaan.

Tällä osumalla, mikä syntyi kyseisen ottelun lisäajalla, maa eteni jatkoon alkulohkosta.

– Hän on pelaaja, josta olemme ilmoittaneet kiinnostuksemme. Emme ole kuitenkaan edenneet vielä hänen tapauksessaan, Irvine kommentoi.

Samaras on pelannut aiemmin Valioliigaa Manchester Cityssä. Hän on edustanut Celticiä vuodesta 2008. Hän on tehnyt 73 maalia 249 Celtic-otteluun, mutta viime kausi oli jo vaisu.

Pukin asema joka tapauksessa hankala

Samarasin lähtö ei juurikaan vaikuta Pukin asemaan, koska kreikkalainen on ollut jo pidempään lähtökuopissa ja seura on jo varautunut miehen poistumiseen riveistä.

Suomalaishyökkääjä on seurannut viime pelit penkiltä, kun Anthony Stokes ja talvella seuraan siirtynyt Leigh Griffiths ovat vieneet kärkipelaajan pelipaikan peliminuutit.