Chelsea-taituri kurkottaa taivaalle: ”Mahdollisuus neljään pokaaliin”

© Kuva: Getty Images

Chelsean hyökkäävä keskikenttämies Eden Hazard näkee, että ilman mestaruuksia viime kaudella jäänyt seura voi nyt voittaa useammankin pokaalin.

Hän iloitsee täsmähankinnoista Cesc Fabregasista ja Diego Costasta, jotka ovat tuoneet lisää tehoja heti seuralle ja auttavat myös Hazardia itseään parempiin suorituksiin.

– He ovat parhaat pelaajamme. Costa voi tehdä maalin jokaisessa ottelussaan ja Cesc on yksi maailman parhaista keskikenttämiehistä, belgipeluri kommentoi Evening Standardille.

– Cesc tekee myös maaleja ja antaa mahtavia syöttöjä, kuten Valioliigan avauspelissä Burnleytä vastaan Andre Schürrlen maaliin. Hän on tärkeä pelaaja meille ja auttaa meitä voittamaan.

Hazard yhä enemmän pelintekijänä

Hazard näkee painolastin itsellään nyt pienempänä.

– Viime kaudella tein paljon maaleja ja ehkä tällä kaudella voin syötellä enemmän eteenpäin Costan vuoksi. Minun työni on yhä tehdä maaleja, mutta myös syöttää niitä. Olemme erittäin kilpailukykyinen joukkue ja haluamme enemmän kuin mitä saavutimme viime kaudella. Pelasimme silloinkin hyvin, mutta jäimme ilman pokaalia.

– Nyt meillä on mahdollisuus neljään pokaaliin ja toivottavasti pystymme kilpailemaan kahdessa kotimaisessa cupissa, Valioliigassa sekä Mestarien liigassa mahdollisimman korkealla tasolla.