Cristiano Ronaldo tyytymätön seuransa siirtoihin: ”Olisin itse toiminut toisella tapaa”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo on avoimen närkästynyt seuransa touhuista siirtomarkkinoilla. Vaikka suurseura on poiminut kesällä huippunimiä – Toni KroosinJames Rodrguezin ja juuri maanantaina Javier Hernandezin ManU:sta – riveihinsä, on suurnimet kuten Xabi Alonso ja Angel di Maria päästetty muualle.

– Minulla on selvä mielipide asiasta, mutta en voi aina sanoa suoraan sitä, mitä ajattelen. Muuten olen huomisten lehtien etusivuilla enkä halua sellaista. Mutta jos itse olisin johdossa, ehkä en olisi toiminut nähdyllä tavalla, Ronaldo oli kommentoinut promootiotilaisuudessa medialle The Globe and Mailin mukaan.

– Kuitenkin, jos puheenjohtaja katsoo tämän olevan parasta joukkueelle, kunnioitan ja tuen häntä päätöksissään.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?