Hannu Patrosen Sogndalilla edessään kohtalon ottelu – ”Kolme pistettä vaikka väkisin”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaistoppari Hannu Patrosen edustama Norjan pääsarjajoukkue Sogndal on ajautunut pahaan putoamiskurimukseen. Toiseksi viimeisenä oleva joukkue kohtaa lauantaina kotikentällään kolme pistettä edellä olevan, ensimmäisellä säilyjän paikalla majailevan Haugesundin. Jos Sogndal häviää, venyy ero käytännössä jo liian pitkäksi. Kyseessä on siis klassinen kuuden pisteen ottelu.

– Edellisestä voitosta on aika kauan aikaa. Nyt on pakko palata takaisin perusasioiden ääreen, ja ottaa ne kolme pistettä vaikka väkisin, Patronen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Sogndal on voittanut viimeksi 12. kesäkuuta, ja vaikeuksissa läpi kauden olleen joukkueen tilanne hankaloitui entisestään kesän siirtoikkunan aikana.

– Heikkoon kauteen on varmasti monia syitä. Me myimme kaksi avainpelaajaamme pois ja hankimme tilalle uusia, joiden sopeutumiseen on mennyt ihan liikaa aikaa, Patronen harmittelee.

Patronen huilasi edellisen ottelun kauden toisen pelikiellon takia, mutta palaa nyt tutulle paikalleen toppariksi. Haugesund-ottelun tärkeys on miehen mukaan näkynyt joukkueen harjoituksissa.

– Viime peli oli meiltä tosi varovainen, aivan kuin olisi ollut käsijarru päällä. Nyt treeneissä on ollut erilainen meininki. Kaikki ovat ymmärtäneet, että enää ei voi piiloutua vaan pitää saada lauantaiksi täysi höyry päälle, Patronen toteaa.

Kim Sanden


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.