Hongan Henri Aalto: ”Viihdyttävä ja laadukas ottelu tulossa”

© Kuva: Juha Tamminen

Putoamista vastaan kamppaileva FC Honka kohtaa sunnuntaina kotikentällään vahvasti hopeamitalissa kiinni olevan SJK:n. Hongan puolustuksen monitoimimies Henri Aalto odottaa tasokasta ottelua.

– SJK on vaikea vastus, sillä kyseessä on erittäin hyvin organisoitu ja puolustava joukkue. Olemme kohdanneet heidät kahdesti Seinäjoen todella pienellä kentällä. Nyt ottelun luonne tulee muuttumaan, kun kentän koko kasvaa. Uskon, että pelistä tulee viihdyttävä ja laadukas tapahtuma, Aalto sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Jo sarjajumboksikin hetkellisesti tippunut FC Honka on piristynyt selvästi kesäkuun lopusta syyskuun puoleenväliin kestäneen synkän ja voitottoman taipaleen jälkeen. Joukkue on saalistanut kahdesta edellisestä pelistä voiton ja tasapelin ja repinyt viimeiseksi jälleen jääneeseen Turun Palloseuraan neljän pisteen kaulan.

– Oli oikeasti hyvä, että kävimme sarjan pohjalla. Se herätti kaikki siihen tosiasiaan, että voimme oikeasti pudota. Siihen asti kopissa laskeskeltiin eroa Tepsiin ja spekuloitiin tarvittavilla pistemäärillä.

– Pari viikkoa sitten TPS:llä oli henkinen yliote meistä, mutta nyt asetelma on jälleen kääntynyt toisinpäin. Kaikkien pitää kuitenkin olla koko ajan hereillä ja kantaa vastuunsa, sillä tilanne voi muuttua taas hyvin äkkiä, jos alamme yhtään löysäilemään, Aalto sanoo.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta