Jürgen Klinsmannille kovaa kritiikkiä MLS-pomolta: ”Uskomattoman haitallista”

© Kuva: Getty Images

USA:n jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Jürgen Klinsmannin vähättelevät kommentit MLS-sarjaa kohtaan ovat aiheuttaneet kohua Pohjois-Amerikassa.

Saksan entinen futistähti piti mm. aiemmin AS Romassa pelanneen Michael Bradleyn sekä Valioliigassa pelaneen Clint Dempseyn paluita MLS-sarjana huonoina asioina.

– En voi asialle (pelaajien paluulle) mitään. Olen tehnyt selväksi, että paluidensa myötä heidän on todella vaikea pitää samaa tasoa kuin missä olivat aiemmin. Tämä on realismia ollakseni rehellinen, ESPN siteerasi Klinsmannia.

MLS-pomo Don Garber ei ollut laisinkaan hyvillään näistä kommenteista.

– Laittamalla negativiista viestiä kellekään pelaajalle, ja nimenomaan amerikkalaisille, että sopimuksen tekeminen MLS-sarjaan ei ole hyväksi heidän urilleen on uskomattoman haitallista, komissaari Garber kommentoi.

– Hän lienee tarkoittavan sitä, että pelaajien taso – mm. Bradleyn – putoaa täällä, mutta se ei pidä paikkaansa lainkaan, Garber kommentoi.

Komissaarin vastaisku

Garber heitti puolestan takaisin kovaa kritiikkiä Klinsmannille MM-kisojen pelaajavalinnoista, kun tämä jätti USA-futiksen ikonin Landon Donovanin joukkueen ulkopuolelle.

– Landonin olisi pitänyt olla mukana Brasiliassa. Ei sen vuoksi että hän olisi uransa vuoksi ansainnut sen vaan koska hänen suorituksensa puolsivat sitä. Hänen kohtelemisensa oli anteeksiantamatonta.

– Nyt Bradley saa samalla mitalla. Olisi parempi, että Jürgen puhuisi asioista suoraan heille, jos puhuttavaa hänen mielestään on, eikä koko maailman median kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.