Hollanti käänsi kurssinsa myötätuuleen: ”Jatkamme tästä ensi vuonna”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Hollannin heikko syksy kääntyi viimein positiiviseksi, kun joukkue kukisti EM-karsintapelissä Latvian 6-0-lukemin. Ottelu pelattiin Amsterdamissa. Maalintekijöistä löytyi tukku tuttuja nimiä kuten Robin van Persie sekä kaksi maalia mieheen ampuneet Arjen Robben ja Klaas-Jan Huntelaar ja yksi hieman harvinaisempikin, kun Jeffrey Bruma osui.

– Tunsimme painetta joka puolelta. Olin hieman tavallista hermostuneempi. Olemmehan kaikki ihmisiä. Mutta kun aloittaa ottelun täten ja lopputuloksen ollessa nähdynlainen, voimme olla tyytyväisiä, van Persie kommentoi UEFA.com:ssa.viitaten avausmaaliinsa jo 6. minuutilla ja 3-0-taukojohtoon.

– Pääsimme alussa johtoon, mitä ei ollut vielä tapahtunut muissa tämän lohkon peleissämme. Sen kautta pelaaminen helpottui. Voimme rakentaa tämän voiton päälle. Aloitamme tästä putken, jota jatkamme ensi vuonna.

Hollanti on nyt voittanut kaksi neljästä pelistä. Sijoitus on lohkossa kolmas. Kärjessä neljän kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä on Tsekki, joka kaatoi Islannin sunnuntaina 2-1-lukemin. Islanti on saalistanut yhdeksän pistettä ja on toisena.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS