Hollanti käänsi kurssinsa myötätuuleen: ”Jatkamme tästä ensi vuonna”

© Kuva: Getty Images

Hollannin heikko syksy kääntyi viimein positiiviseksi, kun joukkue kukisti EM-karsintapelissä Latvian 6-0-lukemin. Ottelu pelattiin Amsterdamissa. Maalintekijöistä löytyi tukku tuttuja nimiä kuten Robin van Persie sekä kaksi maalia mieheen ampuneet Arjen Robben ja Klaas-Jan Huntelaar ja yksi hieman harvinaisempikin, kun Jeffrey Bruma osui.

– Tunsimme painetta joka puolelta. Olin hieman tavallista hermostuneempi. Olemmehan kaikki ihmisiä. Mutta kun aloittaa ottelun täten ja lopputuloksen ollessa nähdynlainen, voimme olla tyytyväisiä, van Persie kommentoi UEFA.com:ssa.viitaten avausmaaliinsa jo 6. minuutilla ja 3-0-taukojohtoon.

– Pääsimme alussa johtoon, mitä ei ollut vielä tapahtunut muissa tämän lohkon peleissämme. Sen kautta pelaaminen helpottui. Voimme rakentaa tämän voiton päälle. Aloitamme tästä putken, jota jatkamme ensi vuonna.

Hollanti on nyt voittanut kaksi neljästä pelistä. Sijoitus on lohkossa kolmas. Kärjessä neljän kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä on Tsekki, joka kaatoi Islannin sunnuntaina 2-1-lukemin. Islanti on saalistanut yhdeksän pistettä ja on toisena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.