Milanon derbyssä tasapeli – toinen päävalmentaja iloinen, toinen tyytymätön

© Kuva: Getty Images

Italiassa nähtiin sunnuntaina klassikko, missä Milanon suurseurat iskivät yhteen Serie A:ssa. Ottelu päättyi 1-1-tasalukemiin. AC Milan meni 23. minuutilla johtoon Jeremy Menezin osumalla, mutta Interin Joel Obi tasoitti 61. minuutilla.

Seurojen päävalmentajat ottivat tuloksen täysin eri tavalla vastaan.

– Olen iloinen siitä, kuinka joukkueeni pelasi. Olemme muuttaneet järjestelmää, millä oli pelattu 18 kuukautta aiemmin ja muutos ei ole helppo, Interin luotsiksi äskettäin palannut Roberto Mancini kommentoi Soccerway-sivustolle.

– Ottelu oli tasainen ja tiesimme kamppailun olevan hankala heidän vaihdettua valmentajaa. Olen pahoillani fanien puolesta (AC Milan oli kotijoukkue). He auttoivat meitä parhaansa mukaan ja halusimme antaa heille voiton. Päästimme maalimme kahdne kimmokkeen seurauksena ja saimme itse loppuun neljä kulmaa ja kaksi maalipaikkaa, AC Milanin päävalmentaja Filippo Inzaghi harmitteli.

Suurseurat ovat olleet alamaissa jo pitkään ja tämäkin kausi on ollut vaisu vielä molemmilta. AC Milan on sarjassa nyt seitsemäs ja Inter Milan yhdeksäs.


QPR – Swansea | ”Ärrät” vetoideana! ⭐️⭐️½