Arsenal polttamassa 50 miljoonaa puntaa Serie A -kaksikkoon?

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Brittilehti Daily Starin mukaan Arsenal on tyhjentämässä siirtokassaansa Italiaan 50 miljoonan punnan (n. 63 milj. euroa) edestä hankkimalla Napolin virtuoosin Marek Hamsikin sekä AS Roma -hyökkääjän Mattia Destron jo tammikuussa.

Samalla Lukas Podolskille ja Joel Campbellille näytettäisiin ovea.

Hamsik, 27, on jo vuosia ollut Italian kenttien parhaita pelintekijöitä ja on johtanut viime ajat myös Slovakaa urotekoihin EM-karsinnoissa. Maa on voittanut kaikki pelinsä tähän mennessä kaataen mm. Espanjan.

Destroa, 23, pidetään maassa yhtenä tulevaisuuden huippuhyökkäjistä, joka ei ole vielä täysin lunastanut potentiaaliaan. Tällä kaudella 12 ottelussa on syntynyt neljä maalia, kun viime kaudella osumia syntyi 13 kappaletta 20 otteluun.

Destro on pelannut kahdeksan kertaa saapasmaan maajoukkueessa tehden yhden maalin.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!