AC Oulu ja 18-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Anselmi Nurmela ovat solmineet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Keskikentän keskustassa viihtyvä oululaispelaaja debytoi laivastonsinisissä jo syksyllä 2013, mutta viime kaudella otteluita kertyi vyölle komeat 25 kappaletta.

Uransa viime kauteen päättäneen Mika Nurmelan poika iski pelaamissaan otteluissa 3 maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Kausi oli koko joukkueen tavoin erittäin nousujohteinen. Peliä hyvin rytmittävä keskikenttämies esiintyi avauskokoonpanossa peräti 19 kertaa.

– Minun ja seuran yhteinen tavoite on nousu Veikkausliigaan. Se vaatii kurinalaista ja määrätietoista harjoittelua koko joukkueelta, mutta uskon meidän pystyvän siihen. Itse haluan totta kai jatkaa siitä mihin viime kaudella jäin – jokainen minuutti on kuitenkin ansaittava hyvällä tekemisellä, Anselmi toteaa seuran kotisivuilla.

Valmennusjohdossa nähdään nuorukaisessa oivaa potentiaalia.

– Hänen kaksi edellistä vuotta ovat olleet hurjaa kehittymistä. Viime kauden alussa oli vielä hakemista kivikovassa Ykkösessä, mutta aika kypsytti hänet nopeasti. Hän tarvitsee hyvää harjoittelua ja nöyrää oppimista – näillä eväillä hänestä tulee vielä erittäin hyvä pelaaja, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kommentoi.