Sarjansa jumboseura odottaa kuumeisesti Lauri Dalla Vallen toipumista: ”Palaa toivottavasti harjoituksiin torstaina”

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lauri Dalla Valle teki äskettäin puolentoista vuoden sopimuksen Crewe Alexandran kanssa, kun hyökkääjä antoi testipelissään hyvät näytöt vireestään kahden maalin myötä. Suomalainen oli ollut ilman seuraa viime kesästä lähtien.

Englannin kolmastasolla pelaavalle seuralle suomaalishyökkääjä on tuttu kaudelta 2012-2013 lainasopimuksen myötä, jolloin suomalainen ampui peräti viisi maalia 10. pelaamassaan ottelussa.

Dalla Valle ei ole vielä virallista debyyttiään tehnyt sillä hän satuttin nilkkansa viime vikolla ennen ensimmäistä mahdollista debyyttiään. Nyt seurassa toivotaan suomalaisen palaavan harjoitusvahvuuteen torstaina ja siten hänet mahdollisesti nähdään tositoimissa viikonlopun kierroksella.

– Toivomme, että LDV palaa harjoituksiin torstaina viimeviikkoisen nilkkavammansa jäljiltä, manageri Steve David kommentoi.

Sarjan jumbona oleva Crewe kohtaa lauantaina piikkipaikalla olevan Bristol Cityn kotikentällään. Crewe on tehnyt vain 16 maalia 20 ottelussa, joten suomalaiselle on kaavailtu suurta roolia hyökkäyspäässä. Crewella on matkaa säilyjän sijoille jo kuusi pistettä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!