Arsene Wenger sai täyslaidallisen Italiaan lainatulta Lukas Podolskilta: ”Kyse on kunnioituksesta”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

29-vuotias saksalaishyökkääjä Lukas Podolski kritisoi kärkevästi Arsenal-luotsia Arsene Wengeriä.

Podolski lainattiin juuri Inter Milaniin loppukaudeksi tykkimiehistä. Vaikka sopimusta lontoolaisseuran kanssa on vuoteen 2016 asti jäljellä, miestä tuskin nähdään enää Arsenalin paidassa.

Podolskia turhautti hänen kohtelunsa eli runsaat penkitykset sekä se, että Wengeriltä ei herunut mitään kommenttia miehen lähtiessä.

– Hän ei sanonut minulle mitään. Ei soittanut, ei sanonut hyvästejä. En odottanut kukkia tai suudelmaa häneltä, mutta kyse on kunnoituksesta. Se on minulle tärkeä asia. Tein seuran eteen kaikkeni. En tehnyt mitään väärin, esimerkiksi hillunut yökerhoissa humalassa, Podolski kommentoi The Sunille Sky Sportsin mukaan.

– Juuri ennen siirtoikkunaa jän kertoi minulle ettei halua minun lähtevän, mutta sen koommin emme ole jutelleet. Toivon kaikkea hyvää kuitenkin seuralle ja kannattajille. Pidän itsenäni yhtenä heistä.

Penkki kului hyvistä tehoista huolimatta

Podolski ei missään vaiheessa pystynyt koko Arsenal-uraasa aikana valtaamaan pidemmäksi aikaa avauksen paikkaa hyvistä tehoista huolimatta. Hän tuli seuraan kesällä 2012 Kölnistä.

Viimeinen naula arkkuun oli syyskauden viimeinen Mestarien liigan peli. Podolski teki kaksi maalia Galatasarayta vastaan, mutta aloitti jälleen seuraavan pelin penkiltä.

– Ei minulle ollut ongelma istua penkillä, ei lainkaan. Mutta jos pelejä on kolme viikossa enkä pelaa – se pisti ajattelemaan. Olin kaikkiaan tyytyväinen seurassa. Pelasin 82 peliä, tein 31 maalia ja syötin monta. Ei kovin huonosti.

– Wengerin mukaan olin paras viimeistelijä seurassa. Antaisi sitten minun pelata! Ratkaiseva hetki oli Mestarien liigan ottelu, kun pelasin erittäin hyvin Galatasarayta vastaan. Seuraavassa pelissä istuin taas penkillä. Tiesin, että minun on otettava seuraava askel urallani.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!