KTP vahvistaa ryhmäänsä kahdella uudella pelaajalla. Joukkueeseen liittyvät keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvä Ilari Äijälä, 28, sekä hyökkäyspäässä pelaava Aleksi Tarvonen, 20.
Äijälän sopimus on kaksivuotinen ja Tarvosella mallia 1+1.

Äijällä on kokemusta Veikkausliigasta kaiken kaikkiaan 165 ottelun verran. Edelliset kolme kautta meni FC Hongassa. Maaleja hänelle on näissä otteluissa kertynyt 24. Hän on kotkalaisille jalkapallon ystäville tuttu, sillä hän pelasi kuusi ottelua lainalla HJK:sta FC KooTeePeessä kaudella 2007.

Liigassa hänellä on kokemusta mainittujen Hongan ja HJK:n lisäksi myös MYPA:sta, jossa hän pelasi kaudet 2008-2011.

– Äijälän myötä saimme joukkueeseemme runsaasti Liigatason kokemusta. Hän on lisäksi pelipaikallaan Suomen ehdotonta eliittiä, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä kertoo seuran kotisivuilla.

Tarvosessa on potentiaalia

Lupaava Tarvonen kuului viime kaudella joukkueen ryhmään Ykkösessä, mutta peliaikaa ei vielä tullut.

Valitettavista loukkaantumisista kärsinyt Aleksi pelasi lopulta muutaman ottelun KTP:n reserviseura Peli-Karhuissa Kolmosessa, jossa tuli arvokasta pelikokemusta ja mukavasti maali per ottelu.

Kokemusta miesten sarjoista miehellä on myös KTP:n Kakkosen otteluista kausilta 2011-2013.

– Tarvosen viime kausi meni totaalisesti penkin alle armeijan ja loukkaantumisen johdosta, mutta uskon että hänessä on potentiaalia ja vielä annettavaa joukkueellemme, Ristälä kertoo.