Manchester Cityn tähtipelaaja loukkaantui Afrikan mestaruusturnauksessa – nilkutti ulos kentältä

© Kuva: Getty Images

Parhaillaan Päiväntasaajan Guinealla pelattavissa Afrikan mestaruuskisoissa tapahtuu.

Manchester Cityn keskikenttämies Yaya Toure loukkasi itseään keskiviikkoiltana, kun Norsunluurannikko kohtasi Kamerunin turnauksen neljännesvälieräottelussa.

Toure, 31, sai hoitoa Norsunluurannikon hoitohenkilökunnalta jouduttuaan Stephane Mbian taklatuksi, mutta nilkutti toimenpiteistä huolimatta pois kentältä ottelun 83. peliminuutilla. Hänet korvasi Cheick Doukoure.

Ottelu päättyi lopulta Touren kipparoiman Norsunluurannikon 1-0 voittoon. Jos ”Norsut” olisivat hävinneet, joukkue olisi karsiutunut turnauksesta ja se olisi käytännössä tarkoittanut, että Cityn luottomies Toure ja tuore hyökkääjähankinta Wilfried Bony olisivat seuran käytettävissä lauantain elintärkeässä ottelussa Valioliigaa johtavaa Chelseaa vastaan.

Norsunluurannikko kuitenkin selviytyi voitolla turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon. Se kohtaa helmikuun 1. päivä Algerian puolivälieräottelussa.