Viime kesänä 150 miljoonaa puntaa (lähes 200 milj. euroa) uusiin pelaajiin käyttänyt ManU on valmis jatkamaan hankintoja saadakseen ryhmän Louis van Gaalin halujen mukaiseksi.

Nyt seuran ja van Gaalin kerrotaan ottaneen Juventuksen Paul Pogban ykköskohteekseen. 21-vuotias keskikenttämies on noussut viime vuosina pelipaikkansa eliittiin niin seuratasolla kuin myös Ranskan maajoukkueessa.

Mielenkiintoisen kiinnostuksesta tekee se, että ranskalainen on ManU:n ex-pelaaja, joka ei aikoinaan saanut mielestään kunnon mahdollisuutta ja siirtyi pois seurasta kesällä 2012 ilmaiseksi sopimuksensa päätyttyä.

Pelaajalle oli toki tehty sopimustarjouksia, mutta mies oli edustajineen kieltäytynyt niistä. Matka vei tällöin juuri Juventukseen. Pogban agentti Mino Raiola on jalkapallomaailman kovimpia tekijöitä sarallaan. Hän edustaa myös mm. Zlatan Ibrahimovicia sekä Mario Balotellia.

Muun muassa Brittilehti Daily Starin mukaan ManU olisi valmis pulittamaan ex-pelaajastaan peräti 77 miljoonaan punnan siirtokorvauksen.