Paineessa oleva AC Milan -luotsi toivoo kärsivällisyyttä: ”Rakennamme uutta pala palalta”

© Kuva: Getty Images

AC Milanin päävalmentajaksi täksi kaudeksi nostettu Filippo Inzaghi roikkuu löysässä hirressä ja pesti voi olla lähellä päätöstään jälleen yhden murheellisen pelin jälkeen.

Milanolaisseura kärsi nimittäin tiistaina 0-1-tappion Laziolle Italian cupin puolivälierässä. Sama seura oli nokittanut Milanin juuri viikonloppuna 3-1-lukemin liigapelissä. Milanin hyökkääjät Giampaolo Pazzini ja Alessio Cerci saivat kumpikin pallon kertaalleen verkkoon Laziota vastaan, mutta maalit hylättiin. Lazion voittomaali syntyi rankkarista.

Inzaghilla ei ennen tätä pestiä ollut kokemusta lainkaan päävalmentajan tehtävistä huipputasolla. Hänet nostettiin edustusjoukkueen luotsiksi nuorten joukkueen peräsimestä.

Inzaghi toivoo nyt faneilta ja medialta kärsivällisyyttä. Samaa mantraa hän lienee toistavan myös seurajohdolle, jotta voi jatkaa pestissään.

– Kun uusi vaihe seurassa laitetaan käyntiin, tarvitaan kärsivällisyyttä. Yritämme askel askeleelta palata sille tasolle, missä olemme parhaimmillamme olleet, Inzaghi kommentoi Milanin tv-kanavalla.

Pelaaja lähetti myös suoran pyynnön seurajohdolle kärkimiestarpeesta.

– Nykyistä pelisysteemiämme varten tarvitsemme myös uuden kärkimiehen, Inzaghi jatkoi.

Joukkue on vahvistumassa nyt alkujaan puolustajalla, kun Salvatore Bocchetti on tulossa kevääksi lainalle Spartak Moskovasta.