Ranskalaisseura Montpellierin presidentti Louis Nicollin laukoi kovia suustaan.

Kuudentena tällä hetkellä Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssa majaileva Montpellier menetti tässä kuussa kaksi pelaajaansa Afrikan mestaruuskisoihin Päiväntasaajan Guinealle. Norsunluurannikkoa edustava Siaka Tiene ja Tunisian Jamel Saihi matkustivat turnaukseen jo ennen tammikuun puoliväliä, sillä turnaus pelataan aikavälillä 17.1.-8.2.

Nicollin on tuohtunut pelaajien lähtemisestä turnaukseen. Hänen mielestään seurajoukkueen hylkääminen kesken kauden on väärin.

– Mielestäni etenkin Saihi voi pysyä Tunisiassa, jos hän niin haluaa. En ymmärrä kuinka voi lähteä seurastaan niin pitkäksi aikaa kesken kauden. Se saattaa epävakauttaa ryhmää, Nicollin sanoi ranskalaisen Midi Libre-verkkosivuston mukaan.

Sen lisäksi hän selkeytti, ettei halua Montpellierin hankkivan tulevaisuudessa afrikkalaisia pelaajia, jotta seura ei enää kärsisi Afrikan mestaruuskilpailujen aiheuttamista poissaoloista.

– Tulevaisuudessa en osta enää pelaajia, jotka pelaavat Afrikan mestaruuskisoissa, se on selvää.