RoPS vahvistui yli 100 liigaottelun laitapelaajalla

© Kuva: Juha Tamminen

Yli sata Veikkausliiga-ottelua pelannut tamperelaislähtöinen Juha Pirinen siirtyy Myllykosken Pallon riveistä napapiirille RoPS-paitaan 23-vuotiaan laitapelaajan sopimus RoPS:n kanssa on 1+1-vuotinen.

RoPS-valmentaja Juha Malinen on todella tyytyväinen saadessaan Pirisen tasoisen pelimiehen joukkueeseensa. Pirinen debytoi Veikkausliiga-tasolla aikoinaan 17-vuotiaana Hakassa. Hän pelasi Hakassa Malisen alaisuudessa pari kuukautta vuonna 2012, joten yhteistä historiaakin löytyy.

– Juha oli viime kaudella yksi Veikkausliigan parhaista vasemman laidan pelaajista. Hän on monipuolinen vasenjalkainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan vasemmalla laidalla niin hyökkääjänä kuin puolustajanakin. Hän on todella hyvätasoinen lahjakkuus, Malinen kommentoi seuransa kotisivuilla.

Malisen mukaan Pirisen hankinta oli RoPS:lla harkinnassa jo viime vuonna. Nyt kun MyPa ei saanut Veikkausliigalisenssiä ja siirtyy pelaamaan Ykköstä, tuli Pirisen hankinta todella ajankohtaiseksi.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️