TPS julkisti neljä pelaajasopimusta

© Kuva: Juha Tamminen
Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Puolustaja Juri Kinnunen ja maalivahti Oskari Forsman ovat solmineet kauden 2015 kattavat sopimukset raitapaitojen kanssa.

24-vuotias Kinnunen siirtyi kauden 2014 elokuussa Veikkausliigaan ja TPS-paitaan Ykkösen tasolta FC Viikingeistä. Tänään 27 vuotta täyttävä Forsman pelasi kauden 2014 Veikkausliigaa RoPS:ssa.

TPS:n nuorista pelaajista myös Riku Sjöroosin ja Jonni Peräahon kanssa on sovittu jatkosopimuksista kauden 2015 suhteen. Vuoden 1995 ikäluokkaa oleva Sjöroos on pelannut Veikkausliigaa TPS:ssä viiden ottelun verran. Vuoden 1994 ikäluokkaa oleva Peräaho on pelannut puolestaan 28 ottelua Kakkosessa ÅIFK:n riveissä.

Viekö Sadio Mané Senegalin voittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!